Online geld verdienen

Een vraag die waarschijnlijk iedereen zich ooit al heeft gesteld: hoe kan ik in godsnaam online geld verdienen?

Ik ga proberen deze vraag zo compleet mogelijk te beantwoorden, maar in feite er maar één antwoord en is het antwoord even eenvoudig als de vraag zelf.

Online geld verdienen doe je door het verkopen van goederen of diensten. Niet meer of niet minder.

Of je nu een webwinkel hebt en echte producten verkoopt, of een digitaal ebook verkoopt, of iemand anders zijn producten promoot en verkoopt (affiliate marketing genaamd), het draait altijd om de verkoop van iets aan iemand.

Zelfs dubieuze zaken als multi level marketing draaien uiteindelijk om de verkoop van producten.

Ok goed, maar wat is dan de meest lucratieve manier of techniek van online geld verdienen?

Ook daarop is het antwoord eenvoudig: de meeste lucratieve manier is aan de hand van informatieproducten. Informatieproducten vereisen dat je het systeem maar eenmalig opzet. De volledige afhandeling van verkoop, marketing en levering van het product gebeurt hierbij volledig automatisch. En het beste van al is dat het volledige verkoop en productieproces je bijna geen cent kost. Ieder verkocht product is bijna pure winst.

Bovendien kan je de verkoop van informatieproducten koppelen aan de verkoop van andere informatieproducten binnen dezelfde categorie of rond een gelijkaardig onderwerp. En ook dit proces kan je volledig automatiseren.

Je doet dus eenmaal het werk, en je volledig geautomatiseerde machine en web doen de rest. Dichter bij  slapend rijk worden, zal je niet geraken.

En van zodra dit is afgerond kan je weer op een volledig ander product of markt storten.

Misschien klinkt dit te geweldig om waar te zijn. En toch is het zo eenvoudig… en toch weer niet. Het opzetten van zo’n systeem kost wel de nodige kennis en tijd. Zeker als je het wilt goed en er ook iets mee verdienen. Wil je dus starten met online geld verdienen op deze manier, dan zal je je eerst in de materie moeten verdiepen.

Het voordeel is dat je kan starten met een kleine investering en een klein projectje en vandaar verder werken. De investering om te starten is minimaal en heb je snel terugverdient. En eenmaal je de smaak te pakken hebt, en de centjes ziet binnenkomen, zal het vanzelf beginnen kriebelen om je verder te verdiepen en nog meer geld te verdienen!

Wie zich geroepen om van start te gaan moet zeker eens hier een kijkje nemen!

 

Succes!

 

Dennis